:

ProOulunsalo

ePalveluikkuna

Jalkapalloleirit 2019


Alkaa: 3.6.2019 klo 09.00

Päättyy: 21.6.2019 klo 14.00Kesäkuussa 2019 OsPa järjestää 3 jalkapalloleiriä. Leirit ovat tarkoitettu kaikille jalkapallosta kiinnostuneille lapsille ja nuorille (5 – 12 v). Leireillä pelaajat jaetaan ryhmiin Ikä- ja taitotaso huomioiden.

Hinta 90 €, sisältäen päivittäisen lounaan ravintola Aalto cateringissä. Huom! Hintaan ei kuulu vakuutusta, juniorilla tulee olla voimassaoleva vapaa-ajan vakuutus, joka kattaa seuran harjoitukset.

Tarvittaessa kysy lisää valmennuspäällikkö: 

Kimmo Kärki, p. 044-9770932/

 

Ilmoittautumisen voit tehdä

 Paikkakunta: Oulunsalo

Tapahtumapaikka: Pitkäkankaan tekonurmikenttäTapahtuman järjestää

Oulunsalon Pallo ry 

Ote Oulunsalon Pallon verkkosivuilta:


"Vuonna 1989 perustetun Oulunsalon Pallo ry:n (OsPa) tarkoituksena on edistää jäsentensä liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua, tavoitteena fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin kehittäminen. OsPa onkin vakiinnuttanut asemansa Oulun seudulla vahvana, lähinnä juniorijalkapalloon keskittyvänä seurana.

.

Fair Play -arvot ohjaavat kaikkea toimintaa seurassa. Seuran perusarvoja ovat rehellisyys, toiminta lasten ja nuorten hyväksi, laadukas johtaminen ja valmentaminen sekä itsestä kavereista ja ympäristöstä huolehtiminen.

.

OsPa:n kotipaikka on Oulunsalo, mutta jäseniä on myös naapurikunnista. OsPa:n organisoiman toiminnan piirissä on yli 300 henkilöä".

 

Lue lisää tästä

 

Yhteystiedot


OsPa

Jaakko Sirviö


Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin