:

ProOulunsalo

ePalveluikkuna

Salottarien virtuaalinen joulutori avattu


Alkaa: 19.12.2020 klo 12.00

Päättyy: 19.12.2020 klo 13.30

Lionsklubi Oulunsalon Salottaret järjestää virtuaalisen joulutorin ja valmistaa jouluisia herkkuja tilausten perusteella. 
TUOTETIEDOT ESILLÄ KESKUSTELU-OSIOSSA. Tuotteet tilataan 13.12.2020 mennessä ja maksetaan etukäteen. Tuotteiden nouto Oulunsalon Valistustalolta, Neuvoksenkuja 2, Oulunsalo, joulua edeltävänä lauantaina 19.12. klo 12.00-13.30 välisenä aikana. 
Kaikki jouluherkut ovat tuoreita, ei pakastettuja. Myyntituotto ohjataan täysimääräisenä hyväntekeväisyyteen, esimerkiksi jouluavun muodossa alueen lapsiperheille. 
Tilaukset tehdään tuoteilmoitusten alle. Ilmoita tilaamasi määrä, maksu tapahtuu Salottarien tilille FI06 heti tilauksen jättämisen jälkeen, mutta viimeistään 13.12.2020. Kirjoita maksun viestikenttään oma nimesi.


Paikkakunta: Oulunsalo

Tapahtumapaikka: Oulunsalon Valistustalo

Osoite: Neuvoksenkuja 2

Tapahtuman järjestää

Lions Club Oulunsalo / Salottaret ry


Oulunsalossa on historian saatossa elänyt useitakin vaikuttavia naisia. Oulunsalon naisklubi ei halunnut eritellä heistä ketään, vaan halusivat kunnioittaa Oulunsalon historiallisia naisia yhtenä kokonaisuutena. Sen vuoksi klubin nimeksi muotoutui 'Salottaret'.

 

Nykyinen klubi muodostuu hyvinkin eri ikäisistä aktiivisista naisista, joilla kaikilla on jokin kytkös Oulunsaloon. Toisaalta Oulunsaloa on kutsuttu ja kutsutaan edelleen usein Saloksi ja oulunsalolaisia salolaisiksi. Näin ollen nimi sopii klubille erittäin hyvin.


Me Salottaret kannamme tehtävämme ylpeänä ja innokkaana ja haluamme tuoda iloa ja tukeamme Oulunsalon alueen asukkaille kohdatessamme Uuden Oulun tuomat muutokset ja haasteet.

 

LC Oulunsalon Salottaret järjestää virtuaalisen joulutorin,

 ja valmistaa jouluisia herkkuja tilausten perusteella. 

 

Lisätietoja:

https://www.facebook.com/events/335817874187232/

 

***Lue lisää tästä
Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin