ProOulunsalo

ePalveluikkuna

Jalkapallokoulu 4-10 vuotiaille tytöille ja pojille


Alkaa: 20.5.2019 klo 17.00

Päättyy: 29.5.2019 klo 18.30OsPa järjestää perinteisen jalkapallokoulun 4-10-vuotiaille tytöille ja pojille toukokuun kahdella viimeisellä viikoilla.

Jalkapallokoulu järjestetään Pitkäkankaan tekonurmella. 

Koulussa on omat ryhmät eri-ikäisille pelaajanaluille. Kaveritoiveita otetaan huomioon.

Ohjaajina toimivat OsPa:n pojat ja aikuiset.

Jalkapallokoulun jälkeen on mahdollista jatkaa harrastusta nykyisissä tai uusissa perustettavissa OsPa:n joukkueissa. Valmentamisesta ja joukkueen perustamisesta kiinnostuneet vanhemmat voivat ilmoittautua jalkapallokoulussa.

Tervetuloa Jalkapallokouluun!

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

 Paikkakunta: Oulunsalo

Tapahtumapaikka: Pitkäkankaan tekonurmikenttäTapahtuman järjestää

Oulunsalon Pallo ry 

Ote Oulunsalon Pallon verkkosivuilta:


"Vuonna 1989 perustetun Oulunsalon Pallo ry:n (OsPa) tarkoituksena on edistää jäsentensä liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua, tavoitteena fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin kehittäminen. OsPa onkin vakiinnuttanut asemansa Oulun seudulla vahvana, lähinnä juniorijalkapalloon keskittyvänä seurana.

.

Fair Play -arvot ohjaavat kaikkea toimintaa seurassa. Seuran perusarvoja ovat rehellisyys, toiminta lasten ja nuorten hyväksi, laadukas johtaminen ja valmentaminen sekä itsestä kavereista ja ympäristöstä huolehtiminen.

.

OsPa:n kotipaikka on Oulunsalo, mutta jäseniä on myös naapurikunnista. OsPa:n organisoiman toiminnan piirissä on yli 300 henkilöä".

 

Lue lisää tästä

 

Yhteystiedot


OsPa

Jaakko Sirviö


Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin