:

ProOulunsalo

ePalveluikkuna

Hyvällä mielellä uuteen - Tilaisuus uudessa tilanteessa olevalle 13.10. klo 18 - 20


Alkaa: 13.10.2022 klo 18.00

Päättyy: 13.10.2022 klo 20.00Hyvällä mielellä uuteen – Tilaisuus uudessa elämänvaiheessa olevalle 

Aika: 13.10.2022 klo 18–20

Paikka: Oulunsalon Nuorisoseura, Neuvoksenkuja 2

Oletko juuri jäänyt tai jäämässä eläkkeelle? Tule kuulemaan ja kysymään torstaina 13.10.2022 klo 18 alkaen, mitä tekemistä ja harrastamista eläkkeelle olevalle on tarjolla Oulunsalossa. Paikka on Oulunsalon Nuorisoseura, Neuvoksenkuja 2.

Tilaisuuden järjestävät Eläkeliiton Oulunsalon yhdistys, Oulunsalon Eläkeläiset, Oulunsalon seurakunta ja SPR:n Terveyspointti. Mukana myös SPR:n Ensiapuryhmä ja Ystävätoiminta, Kempeleen-Oulunsalon sydänyhdistys sekä Lennokkaat Martat.

TERVETULOA!

 Paikkakunta: Oulunsalo

Tapahtumapaikka: Oulunsalon Nuorisoseura

Osoite: Neuvoksenkuja 2

Tapahtuman järjestää

Eläkeliiton Oulunsalon yhdistys ry


Tervetuloa mukavan toiminnan pariin mukavien ihmisten kanssa!

Oulunsalon yhdistys kuuluu Eläkeliittoon, joka on Suomen suurin sitoutumaton eläkeläisjärjestö. Yhdistys on perustettu vuonna 1978, ja jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 280. Yhdistys on yhtä kuin sen jäsenet, ja juuri jäsenten toiveet ja tarpeet määrittelevät toimintaa. Jäsenten fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen kuuluu yhdistyksen tehtäviin. 

Kenenkään ei eläköidyttyään tulisi jäädä yksin. Vaihtoehtoja elämään tuo liittyminen mukaan toimintaa ja uusia ihmissuhteita tarjoavaan eläkeyhdistykseen. Yhdistyksemme tarjoaa eläkeläisille ja ikäihmisille kerhoja, tapahtumia, retkiä ja matkoja.

Yhdistyksemme jäsenmaksu on edullinen, tänä vuonna vain 12 euroa. Sillä hinnalla aukeaa ovi monipuoliseen toimintaan. Jäsenmaksuun sisältyy myös viisi tai kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä EL-Sanomat. Yhdistyksen toiminnasta kerrotaan näillä verkkosivuilla, sähköpostitiedotteilla jäsenille sekä Forum24-lehden ToimintaForum-palstalla ja Rantalakeus-lehden Seuratoiminta-palstalla.

Oulunsalon yhdistyksen tilinumero on OP FI11 5740 2740 3039 79.

Eläkeliiton jäsenetuihin pääset tutustumaan täältäLiity jäseneksi, jäsenhakemuksen löydät täältä tai Toiminta-sivulta.

YHDISTYKSEN TIIISTAITAPAAMISET 

Säännöllinen kokoontuminen kevät- ja syyskaudella parittoman viikon tiistaina klo 13.00, Oulunsalon Nuorisoseuran talo, Neuvoksenkuja 2. Ohjelmallisissa tapaamisissa saamme sekä tietoa ajankohtaisista asioista että vietämme yhdessä mukavaa iltapäivää. Tiistaitapaamisista löytyy tietoa Tapahtumat-sivulta.

YHDISTYKSEN KERHOT JA LIIKUNTAMUODOT

Apuset, Boccia-kerho, Digikerho, EloFolkJam, Käsityö- ja askartelukerho, Laulukerho, Muisti- ja pelikerho, Soittokerho, Taidepiiri, Tuppikerho ja Ukkoparlamentti. Kesän ohjelmasta löytyy puistojumppaa ja Mölkyn pelaamista. Näistä kaikista löytyy tietoa Toiminta-sivulta.

Eläkeliiton arvot ovat inhimillisyys, ikäystävällisyys, tasa-arvo, yhteisvastuu ja osallisuus!

Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin