ProOulunsalo

ePalveluikkuna

Unelmien Liikuntapäivä 10.5, Haastamme kaikki mukaan!!!


Alkaa: 10.5.2018 klo 00.00

Päättyy: 10.5.2018 klo 00.00Hei kaikki,

 

Unelmien liikuntapäivä 10.5. tulee – haastamme kaikki mukaan!

 

 

Toukokuun 10. päivä vietetään koko Suomen yhteistä liikuntapäivää. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua.

Oulun kaupunki on  mukana Unelmien liikuntapäivässä yhdessä eri organisaatioiden, yhdistysten, seurojen, yritysten ja kuntatoimijoiden kanssa rakentamassa valtakunnallista liikkumisen juhlapäivää, joka rakentuu iloisista liikkumisen tapahtumista eri puolilla Suomea. Tänä vuonna kannustamme erityisesti ulkona ja luonnossa liikkumiseen. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä!

 

MITÄ VOISI TEHDÄ?

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen iloinen pop up -päivä, jolloin liikkua voi monin eri tavoin. Keinot voivat olla pieniä ja yksinkertaisia, mutta voitte myös ideoida jotain yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

 

IDEOIKAA OMA TAPAHTUMANNE:

• kokoa vaikka porukka ideoimaan: yhdessä on kiva toteuttaa. Kysy vaikka lapsilta ideoita, miten he haluaisivat viettää treenit!

haasta mukaan  kavereita Tapahtumat voivat olla ulkotreenejä, lasten ja aikuisten yhteisiä matseja, lajikokeiluja toisen lajin kanssa, avoimia ovia tai lämmittelyt lähipuistossa, iso tapahtuma suurelle yleisölle – vain taivas on rajana ideoille!

ILMOITTAKAA TAPAHTUMANNE TAPAHTUMAKARTTAAN: 

 

Kaikki tapahtumat kannattaa ilmoittaa – luvassa on upeita palkintoja! Valtakunnalliset arvonnat suoritetaan 10.4. ja 10.5. tapahtumansa ilmoittaneiden kesken!

•                          kuka tahansa voi ilmoittaa liikkumisen tapahtuman tapahtumakartalle. Tapahtuma voi olla kaikille avoin tai vain omalle porukalle tarkoitettu, iso tai aivan pieni.

•                          tapahtuman voi ilmoittaa jo luonnosvaiheessa ”tarkemmat tapahtumatiedot myöhemmin” -viesteillä – näin viesti lähtee liikkeelle jo nyt

•                          levittäkää tietoa, innostakaa ja kertokaa tapahtumastanne tutuille ja innostakaa ihmisiä mukaan!

 

 

Oulun kaupungin liikuntapalvelut on mukana markkinoimassa eri seurojen ja yhdistysten 9.5 ( etkot) tai 10.5  tapahtumia. Seuraamalla lähiaikoina Liikuva Oulu facebook tai liikuntapalveluiden nettisivuja, tiedät mitä on jo luvassa.

Lisäksi Oulun kaupungin liikuntapalvelut arpoo kaikkien tapahtumakalenteriin vietyjen oululaisten tapahtumien kesken liikunnallisia palkintoja. Lisäksi maksuttomiin kaikille avoimiin liikuntatapahtumiin voi hakea terveysliikuntatapahtuma- avustusta.

 

Lisätietoja Unelmien liikuntapäivästä

sähköposti; 

 

Terveisin 

Tarja Kuusisto                                                           Tiina Pekkala

liikuntakoordinaattori                                           liikuntakoordinaattori

 

Terveisin

Tiina Pekkala

Liikuntakoordinaattori

 

Oulun kaupunki

Sivistys- ja kulttuuripalvelut,

Liikuntapalvelut

p. 044 703 6600

 

_______

Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin