ProOulunsalo

ePalveluikkuna

Hippo suunnistuskoulu 2018


Alkaa: 16.4.2018 klo 18.00

Päättyy: 16.4.2018 klo 19.00Hippo suunnistuskoulu 2018

Tule mukaan kesän hauskimpaan rastijahtiin!

OsVan Hippo-suunnistuskoulun infoilta on maanantaina 16.4.2018 klo 18-19 Oulunsalon kirkonkylän koululla (osoite Koulutie 4).

Ohjelmassa lapsille ja vanhemmille tietoa kesän toiminnasta sekä sisäsuunnistusta.

Hippo-suunnistuskouluun ovat tervetulleita kaikki yli 7-vuotiaat. Suunnistuskoulussa on harjoituksia niin vasta-alkajille kuin kokeneillekin juniorisuunnistajille. Kaikenikäiset voivat tulla suunnistusharrastuksen pariin.

Suunnistuskoulua on maanantaisin huhtikuun lopusta syyskuun alkuun (poislukien heinäkuu). Harjoitukset järjestetään Oulun seudulla yhteistyössä muiden suunnistusseurojen kanssa.

Lisätietoa 

 Paikkakunta: Oulunsalon Vasama ry

Tapahtumapaikka: Kirkonkylän koulu

Osoite: Koulutie 4

Yhteyshenkilö ja -tiedot:
Lisätietoja:
www.oulunsalonvasama.fi/suunnistus/
fb: Oulunsalon Vasama/Hippo-suunnistuskoulu

Tapahtuman järjestää

Oulunsalon Vasama ry

Otteita Oulunsalon Vasama ry:n verkkosivuilta:

 

"Oulunsalon Vasama on vuonna 1910 perustettu urheiluseura, jonka lajivalikoimaan kuuluvat lentopallo, pesäpallo, suunnistus ja hiihto. OsVa on vanhin ja suurin oulunsalolainen urheiluseura. Seurassa on mukana yli 1300 jäsentä.                                             

 

Lentopallojaosto

Lentopallojaosto on Oulunsalon Vasama ry:n alainen liikuntatoimintaa harjoittava lajijaosto, jonka liikuntalajeja ovat Lentopallo ja Beach Volley.
Lentopallojaosto kehittää mahdollisimman laadukasta ja monipuolista harraste- ja kilpailutoimintaa kaikenikäisille alle kouluikäisistä lapsista lähtien nuoriin, aikuisiin ja veteraaneihin asti. Lentopallojaosto on Lentopalloliiton Sinettiseura, joten toimintamme pääpaino on nuorisotoiminnassa.

 

Suunnistusjaosto

Toimintamme perustuu harraste- ja nuorisuunnistukseen. Olemme saaneet mukavan määrän junioreita toimintaamme vuosittain pidetyn suunnistuskoulun ansiosta. Näille junnuille haluamme tarjota mukavia hetkiä luonnossa, suunnistuksen ja mun liikunnan parissa.

Tulevaisuuden tavoitteemme on kehittää toimintaa entistä paremmin junioreita ja heidän vanhempiaan palvelevaksi toiminnaksi.

 

Pesäpallojaosto

Oletko 6-12 –vuotias vailla mukavaa harrastusta kesäksi? Haluatko saada uusia kavereita ja oppia pelaamaan pesäpalloa? Tervetuloa Oulunsalon Vasaman järjestämään pesiskouluun!

Pesiskoululaisella on hyvä olla oma räpylä, juomapullo ja kypärä (esim. pyöräily) sekä liikuntaan soveltuvat vaatteet.  Seuralta löytyy kuitenkin muutamia räpylöitä tarpeen tullen. Muut pesisvarusteet tulevat seuran puolesta. Pesiskoulun opettajina toimivat seuran junioreista ja pelaajista koostuva reipas ja osaava valmennusryhmä.

Jos olet yli 12-vuotias, tervetuloa joukkueisiimme tai harrastepesisporukkamme harjoituksiin!

 

Hiihtojaosto"

 

Lue lisää tästä ja tästä

 

Oulunsalon Vasaman pj.

Jorma Ainassaari

 

Hiihtojaoston pj.

Suvi Helanen

 

Suunnistusjaoston pj.

Sami Alitalo

 

Pesäpallojaoston pj.

Anu Silfverhuth

Lentopallojaoston pj.

Jorma Rajala

 

Sähköpostiosoiteet:

Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin