ProOulunsalo

ePalveluikkuna

Siistiä Oulunsalossa 6-12.5.2019


Alkaa: 6.5.2019 klo 09.00

Päättyy: 12.5.2019 klo 16.00Viikko on osa Oulunsalon alueryhmän Ankkurin toimintaa, ja sillä pyritään kohentamaan lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia, yhteisöllisyyttä ja viihtyvyyttä täällä Oulunsalossa. Järjestämme erilaisia tempauksia ja tapahtumia koko reilun viikon ajan. Tapahtumaviikolla tarjotaan mukavaa tekemistä ja esitellään erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Pyrimme kokoamaan tapahtumaan mahdollisimman paljon Oulunsalon urheiluseuroja, järjestöjä ja yhdistyksiä esittelemään erilaisia harrastuksia ja löytämään uusia jäseniä. Paikkakunta: Oulunsalo

Tapahtumapaikka: Useita eri tapahtumia ympäri OulunsaloaYhteyshenkilö ja -tiedot:
Jouko Jokirinta, Rehtori
Oulunsalon Kirkonkylän koulu
p. 050-388 7005

Tapahtuman järjestää

Oulunsalon kirkonkylän koulu (0-6)

Ote Oulun kaupungin Oulunsalon kirkonkylän koulun verkkosivuilta:

"Oulunsalon Kirkonkylän koulu sijaitsee Oulunsalon keskustassa Lentokentäntien läheisyydessä. Koulumme on alakoulu, jossa oppilaita on esikoululaisista kuudenteen luokkaan vähän yli 400. Lisäksi koulussamme on aamu- ja iltapäivätoimintaa.

Koulumme keskeiset arvot kiteytyvät toiminta-ajatuksessa Yhteistä Työtä Yksilönä (YTY). Toiminta-ajatus on sidoksissa koulun arvoihin. Arvot on määritelty tiiviissä yhteistyössä kotien kanssa. Keskeisiä arvoja ovat itsensä hyväksyminen ja toisen arvostaminen, vastuullisuus, suvaitsevaisuus, oikeudenmukaisuus ja rehellisyys. Tuemme erityisesti hyviä käytöstapoja, elämänhallintataitoja sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

 

Koulumme tarjoaa oppilaalle turvallisen ja viihtyisän oppimisympäristön sekä osaavan ja itseään kehittävän henkilöstön. Myös oppilaat otetaan monin tavoin mukaan kehittämään koulun toimintaa mikä näkyy mm. koulumme oppilaskunnan toiminnassa. Oppilaamme voivat osallistua omalla koululla toimiviin kerhoihin sekä liikuntakouluun".

 

Lue lisää tästä 

 

Jouko Jokirinta (rehtori)

Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin