:

ProOulunsalo

ePalveluikkuna

Eläkeliiton Oulunsalon yhdistys ry


Tervetuloa mukavan toiminnan pariin mukavien ihmisten kanssa!

Oulunsalon yhdistys kuuluu Eläkeliittoon, joka on Suomen suurin sitoutumaton eläkeläisjärjestö. Yhdistys on perustettu vuonna 1978, ja jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 280. Yhdistys on yhtä kuin sen jäsenet, ja juuri jäsenten toiveet ja tarpeet määrittelevät toimintaa. Jäsenten fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen kuuluu yhdistyksen tehtäviin. 

Kenenkään ei eläköidyttyään tulisi jäädä yksin. Vaihtoehtoja elämään tuo liittyminen mukaan toimintaa ja uusia ihmissuhteita tarjoavaan eläkeyhdistykseen. Yhdistyksemme tarjoaa eläkeläisille ja ikäihmisille kerhoja, tapahtumia, retkiä ja matkoja.

Yhdistyksemme jäsenmaksu on edullinen, tänä vuonna vain 12 euroa. Sillä hinnalla aukeaa ovi monipuoliseen toimintaan. Jäsenmaksuun sisältyy myös viisi tai kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä EL-Sanomat. Yhdistyksen toiminnasta kerrotaan näillä verkkosivuilla, sähköpostitiedotteilla jäsenille sekä Forum24-lehden ToimintaForum-palstalla ja Rantalakeus-lehden Seuratoiminta-palstalla.

Oulunsalon yhdistyksen tilinumero on OP FI11 .

Eläkeliiton jäsenetuihin pääset tutustumaan . Liity jäseneksi, jäsenhakemuksen löydät  tai .

YHDISTYKSEN TIIISTAITAPAAMISET 

Säännöllinen kokoontuminen kevät- ja syyskaudella parittoman viikon tiistaina klo 13.00, Oulunsalon Nuorisoseuran talo, Neuvoksenkuja 2. Ohjelmallisissa tapaamisissa saamme sekä tietoa ajankohtaisista asioista että vietämme yhdessä mukavaa iltapäivää. Tiistaitapaamisista löytyy tietoa .

YHDISTYKSEN KERHOT JA LIIKUNTAMUODOT

Apuset, Boccia-kerho, Digikerho, EloFolkJam, Käsityö- ja askartelukerho, Laulukerho, Muisti- ja pelikerho, Soittokerho, Taidepiiri, Tuppikerho ja Ukkoparlamentti. Kesän ohjelmasta löytyy puistojumppaa ja Mölkyn pelaamista. Näistä kaikista löytyy tietoa .

Eläkeliiton arvot ovat inhimillisyys, ikäystävällisyys, tasa-arvo, yhteisvastuu ja osallisuus!Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin