:

ProOulunsalo

ePalveluikkuna

Kaupunki kutsuu yhdistystoimijat järjestöavustusiltaan - tule keskustelemaan 28.2.2023 klo 17 - 20

TIEDOTE/Oulun kaupunki 20.2.2023

 

Kaupunki kutsuu yhdistystoimijat järjestöavustusiltaan – tule keskustelemaan hyvinvoinnin edistämisen avustuksista 182 000 euron määrärahalle

 

Kaupunki järjestää yhdistyksille järjestöavustusillan, jonka tarkoitus on kuulla Oulussa toimivien yhdistysten ja järjestöjen näkemyksiä hyvinvoinnin edistämisen avustuskriteereistä. Illan aiheena on 182 000 euron avustusmääräraha, joka on siirtynyt vuonna 2023 hyvinvointipalveluilta sivistys- ja kulttuuripalveluille. Tilaisuus järjestetään yhteisötalo Aleksinkulmassa (Aleksanterinkatu 9) tiistaina 28.2.2023 klo 17.00-20.00.

”Haluamme keskustella yhdistystoimijoiden kanssa siitä, millaiset kriteerit avustuksissa olisivat yhdistysten ja oululaisten hyvinvoinnin edistämisen kannalta järkeviä. Pyrimme tekemään avustuksista mahdollisimman vaikuttavia ja niiden hakemisesta hakijalle mutkatonta”, avaa Pirjo Nikula, hyvinvoinnin, kotoutumisen ja osallisuuden edistämisen johtaja.

Nikula on mukana tilaisuudessa vastaamassa hyvinvoinnin edistämisen palvelualueeseen liittyviin kysymyksiin.

 

Avustukset jakoon kuluvan vuoden aikana

Avustusten haku ja jako on suunniteltu toteutettavaksi kesäkuun 2023 loppuun mennessä. Oulun kaupungin yhteisötoiminta hallinnoi avustusta.

”Yhdistykset pääsevät nyt järjestöillassa vaikuttamaan siihen, millä perusteilla tätä avustusta jatkossa myönnetään”, yhteisötoiminnan päällikkö Pasi Laukka sanoo ja toivottaa yhdistystoimijat tervetulleeksi järjestöiltaan.

Osallistujia pyydetään ottamaan tilaisuuteen mukaan oma älylaite. Järjestöavustusillassa on viittomakielen tulkkaus.

 

Lisätiedot

Yhteisötoiminnan päällikkö
Pasi Laukka
p. 
Lions Club Oulunsalo/Salottaret ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin