:

ProOulunsalo

ePalveluikkuna

Hyvät Pohjois-Pohjanmaalla toimivien yhdistysten vapaaehtoiset ja ammattilaiset!

 

 

Hyvät Pohjois-Pohjanmaalla toimivien yhdistysten vapaaehtoiset ja ammattilaiset!

Alla olevasta linkistä löytyvällä kyselyllä Pohjois-Pohjanmaan järjestöalan toimijat kartoittavat yhdistysten ja järjestöjen kokemuksia:
- yhdistysten keskinäisestä yhteistyöstä,
- yhdistysten ja kunnan välisestä yhteistyöstä sekä 
- yhdistysten ja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen (Pohde) välisestä yhteistyöstä.  

 

Vastaamalla kyselyyn olette mukana kirjoittamassa historiaa, sillä Pohjois-Pohjanmaan järjestökysely 2023 on ensimmäinen laatuaan. Kyselyyn vastaaminen on todella tärkeää, jotta saamme yhteiseen vaikuttamis- ja kehittämistyöhön ajantasaista tietoa yhdistyksiltä. Toivommekin runsaasti vastauksia ympäri Pohjois-Pohjanmaata KAIKILTA yhdistyksiltä, järjestöiltä, seuroilta ja säätiöiltä. Vastauslinkkiä saa jakaa vapaasti eteenpäin, jotta kysely tavoittaisi mahdollisimman kattavasti pohjois-pohjanmaalaiset yhdistykset, järjestöt ja säätiöt. 

Kyselyyn vastaaminen:
Kukin yhdistys voi vastata kyselyyn kerran. Kyselyyn vastaamisen voi keskeyttää painamalla kyselylomakkeen sivun alareunasta löytyvää painiketta Tallenna ja jatka myöhemmin. Kyselyyn vastataan nimettömästi. Kysely on avoinna 1. - 21.6.2023 välisen ajan. 

Kyselyyn:  

Kyselyn toteuttaminen, aineiston koonti ja aineiston hyödyntäminen:
Kyselyn toteuttamisesta vastaavat Oulun elämänkaariverkostojen sekä maakunnallisten järjestöverkostojen järjestöveturit. Kyselyn tuloksista esitellään 5.10.23 Oulun Alueellinen kansalaisjärjestöakatemia -tilaisuudessa. Kyselyn aineisto tullaan hyödyntämään Oulun elämänkaariverkostojen, Pohteen maakunnallisten järjestöverkostojen työskentelyssä sekä järjestöyhteistyön kehittämisessä Pohjois-Pohjanmaalla. 

Yhteistyöterveisin: 

Hanne Puurunen, Oulun ensi- ja turvakoti ry, Mirja Kaartinen, Oulun 4H ry, Kari Rekilä, Oulun seurakuntayhtymä ja Airi Martikainen, MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piiri ry (Oulun alueen Lasten, nuorten ja lapsiperheiden elämänkaariverkosto)

Kaisa Pitkälä, Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry ja Anu Levä, Caritas-Säätiö (Oulun alueen Työikäisten elämänkaariverkosto)

Juulia Mourujärvi, Oulun Seudun Muistiyhdistys ry. ja Satu Virrankari, Karjasillan seurakunta (Oulun alueen Ikäihmisten elämänkaariverkosto)

Pia Kangas, Oulun ensi- ja turvakoti ry ja Heidi Lötjönen SOS-Lapsikylä (Lasten, nuorten ja perheiden maakunnallinen järjestöverkosto)

Paula Ylikulju, Oulun Seudun Muistiyhdistys ry ja Risto Örling, Pohjois-Pohjanmaan EETU (Ikäihmisten maakunnallinen järjestöverkosto)

Anna-Liisa Lämsä, Mielenvireys ry/Mielenterveyden keskusliitto ry ja Kati Paasovaara, Kriminaalihuollon tukisäätiö (Mielenterveys- ja päihdepalvelujen maakunnallinen järjestöverkosto)

Anni Malkamäki, Neuroliitto ry ja Senni Lappalainen, Psoriasisliitto ry (Sote-keskus ja OLKA-järjestöverkosto)

Lea Nikula, Nuorten Ystävät ry ja Anne Mustakangas-Mäkelä, Vuolle Setlementti ry (Kuntoutuksen maakunnallinen järjestöverkosto)

Liisa Pitzén, Invalidiliitto ry ja Hilkka Lahti, Invalidiliitto ry (Vammaispalvelujen maakunnallinen järjestöverkosto)

Anna Katajala, Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry (Pohjois-Pohjanmaan sote-järjestöjen alueverkosto)

 

Ystävällisin terveisin,

Airi Martikainen

Lapsi- ja perhetoiminnan

järjestökoordinaattori

MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piiri

p. 045-326 3686 

viestin välitti:

 

Heli Metsävirta

 Kuntalaisvaikuttamisen koordinaattori

Vanhus- ja vammaisneuvoston asiantuntijasihteeri

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut /yhteisötoiminta

 p. 040 3580675Lions Club Oulunsalo/Salottaret ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin