:

ProOulunsalo

ePalveluikkuna

POPsote-hanke, digi-palvelujen kehittäminen

Hei kaikille,

välitän Erika Kukkusen (POPsote) pyynnön teille eli olisiko teidän mahdollista välittää tietoa työpajoista yhdistyksille ja kuntalaisille omassa kunnassanne?!

Pyytäisin teidän kauttanne osallistujia palvelumme kehittämiseen. Kehittäminen tapahtuu työpajoissa, joita on helmikuun aikana kolme (kukin kestoltaan 2,5 h). Työpajat järjestetään virtuaalisesti eli tietokoneen sujuva käyttö on toivottavaa. Löytyisiköhän innokkaita? 😊

Meidän POPsote-hankkeen yhtenä tavoitteena on suunnitella ja toteuttaa palvelu, jonka avulla kuntalaisille ja sote-ammattilaisille esitellään hyväksi havaittuja arkea tukevia pääosin teknologisia tuotteita ja digitaalisia terveyspalveluja. Palvelun kehittämisessä hyödynnetään teknologiaa ennakkoluulottomasti ja tarkoituksenmukaisesti. Palvelu voi olla nettisivu tai -katalogi, mobiiliappi, virtuaalinen näyttelyhuone ns. showroom, näiden yhdistelmä tai jotain muuta. Kaipaisimme apuanne siihen, millainen kehitettävän palvelun tulisi olla, mitä kuntalainen toivoo kehitettävältä palvelulta.

Työpajojen ajankohdat ovat seuraavat:

  *   1. työpaja pe 19.2 klo: 9-11.30
  *   2. työpaja to 25.2 klo: 9-11.30
  *   3. työpaja pe 26.2 klo: 11.30-14

Jos teidän kauttanne on mahdollista saada osallistujia, olemme erittäin iloisia. Ilmoitattehan mahdolliset osallistujat minulle ensi viikon keskiviikkoon 17.2.2021 mennessä. Minulta voi kysyä lisätietoja.

Ystävällisin terveisin
--
Erika Kukkonen
Suunnittelija / POPsote
Oulun kaupunki


Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin