:

ProOulunsalo

ePalveluikkuna

Oulun Päivät on oululaisten yhdessä tuottama festivaali 


TIEDOTE /Oulun kaupunki

Hyvä tapahtumajärjestäjä,
Oulun Päivät on oululaisten yhdessä tuottama festivaali, jonka estradina toimii koko kaupunki. Kutsumme kaikkia tapahtumajärjestämisestä kiinnostuneita tahoja tarjoamaan ohjelmaa festivaaleille, jotka järjestetään tänä vuonna 60. kertaa. Oulun Päivien ajankohta on 2.-4.9.2022.

Oulun Päivien ohjelmahaku on lähtenyt käyntiin hienosti ja juhlaohjelmiston kokoaminen on hyvässä vauhdissa. Kiitos kaikille jo tähän mennessä ohjelmaehdotuksensa lähettäneille tapahtumajärjestäjille! Ohjelmahaku on avoinna 10.4.2022 saakka.

Oulun Päivät tarjoaa tukea erilaisille tuotannoille ja esityksille rahallisesti tai tiloja ja välineitä lainaamalla. Jos tapahtumanne tarvitsee rahoitusta tai muuta tukea, lähetä hakemuksesi 10.4.2022 mennessä sivustoltamme löytyvän lomakkeen kautta. 

Oulun Päivien ohjelmaan ja yhteismarkkinointiin pääsee mukaan matalalla kynnyksellä myös ilmoittamalla tapahtuman Mun Oulun tapahtumakalenterissa osaksi Oulun Päivien ohjelmistoa 12.8.2022 mennessä. Tapahtumanjärjestäjien tulee itse syöttää tapahtumansa tapahtumakalenteriin  ja Oulun Päivien ohjelmistoon tapahtuman ilmoittaminen onnistuu helposti valitsemalla kohta "Ilmoitan tapahtumani Oulun Päivien ohjelmistoon 2.-4.9.2022". Ohjelmistoon ilmoitetuista tapahtumista tehdään digi- ja printtiviestintää osana Oulun Päivien markkinointia.

Oulun Päivien tuottajina toimivat Oulun kaupungin tapahtumaryhmän tuottajat Janita Jämsén sekä Eeva Ojala. Jos jokin askarruttaa, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen  mailto:. 
Tarjotaan yhdessä oululaisille ja Oulussa vieraileville oululaisia elämyksiä, uusilla twisteillä perinteitä unohtamatta. Tervetuloa tekemään 60-vuotiasta kaupunkifestivaalia yhdessä! Tätä viestiä saa jakaa eteenpäin verkostoissanne.

Festivaaliterveisin,
tuottajat Janita Jämsén ja Eeva Ojala
<mailto:>

Ystävällisin terveisin

Heli Metsävirta

Kuntalaisvaikuttamisen koordinaattori
Vanhusneuvoston asiantuntijasihteeri

Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin