:

ProOulunsalo

ePalveluikkuna

Uusia järjestöverkostoja  perusteilla sote-valmistelun tueksi

Tulevaisuuden sote-keskuksia ja -rakennetta valmistellaan Pohjois-Pohjanmaalla sairaanhoitopiirin johdolla. Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hanke perustaa kehittämisohjelmien työn tueksi järjestöjen vapaamuotoiset maakunnalliset verkostot. Viralliset järjestöjäsenet mahdollisiin ohjaus- ja kehittämistyöryhmiin nimeää Pohjois-Pohjanmaan järjestöneuvottelukunta.

Maakunnalliset verkostot ovat kaikille kehittämistyöstä kiinnostuneille järjestötoimijoille avoimia, vapaamuotoisia kokoontumisia. Ne keskittyvät mm. järjestöjen keskinäiseen tiedonvaihtoon ja vuorovaikutukseen sote-kehittämiseen liittyen. Verkostot voivat tehdä yhdessä esityksiä ohjaus- ja kehittämistyöryhmille ja sote-kehittäjät voivat hyödyntää verkostoja tarvitessaan ohjaus- ja kehittämistyöryhmiä laajempaa järjestöosallisuutta maakunnallisen kehittämistyön tueksi.

Verkostot sopivat keskenään verkostoille veturit sekä pelisäännöt, joita verkostoissa noudatetaan. Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hanke tukee verkostojen toimintaa päättymiseensä asti.

Ilmoittaudu mukaan verkostojen postituslistoille täältä: 

yt. Helena

Helena Liimatainen
Projektipäällikkö, järjestöagentti
Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne
Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry Kumppanuuskeskus Kansankatu 53, 90100 Oulu p. 044 0190 476 <>
<>

Millaisessa kunnassa ja maakunnassa järjestöjen on hyvä toimia? Tutustu Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa -kampanjaan osoitteessa <>,  seuraa Facebook-sivua Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa<> ja osallistu keskusteluun somessa aihetunnisteella #järjestöystävällinen

viestin välitti:

Ystävällisin terveisin

Heli Metsävirta

Kuntalaisvaikuttamisen koordinaattori
Vanhusneuvoston asiantuntijasihteeri

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut
Kuntalaisvaikuttaminen ja yhteisötoiminta

p. 040 3580675Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin