ProOulunsalo

ePalveluikkuna

Yhteisötoiminnan alueellinen toimintaraha vuodelle 2019 on haettavissa marraskuussa

Yhteisötoiminnan alueellinen toimintaraha vuodelle 2019 on haettavissa marraskuussa

 

Oulun kaupungin Kuntalaisvaikuttaminen ja yhteisötoiminta myöntää alueellista toimintarahaa, joka on tarkoitettu asukkaiden järjestämään toimintaan Oulussa. Toimintaraha vuodelle 2019 on haettavissa 5.–30.11.2018.                     

Toimintarahaa voivat hakea alueellista toimintaa järjestävät voittoa tavoittelemattomat yhdistykset ja yhteisöt, esimerkiksi vanhempaintoimikunnat ja erilaiset asukasryhmät. Toimintarahaa haetaan sille alueelle, missä toiminta toteutetaan. Alueellista toimintarahaa myönnetään kaikille asukkaille tarkoitettuihin yhteisöllisiin alueellisiin tilaisuuksiin ja toimintoihin.

 

Lisätietoja alueellisesta toimintarahasta, hakuohje, sekä haku- ja raportointilomakkeet osoitteesta: 

Tämän sähköpostin liitteenä myös uusi alueellisen toimintarahan hakulomake, sekä päivitetty hakuohjeistus.

 

Hakemukset on toimitettava kaupungin Kirjaamoon 30.11. kello 16 mennessä. Määräajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei käsitellä. Huomioithan, että kirjaamo on muuttanut ja kirjaamon posti- ja käyntiosoite ovat vaihtuneet.

 

Hakemukset toimitetaan osoitteeseen: Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki. Kuoreen merkintä: Yhteisötoiminnan avustukset. Kirjaamon uusi käyntiosoite on Kansankatu 55.

Hakemuksen voi toimittaa myös sähköpostilla osoitteeseen: kirjaamo(at) (viestikenttään maininta Yhteisötoiminnan avustukset).

 

Toimintarahahakemukset käsitellään eri alueilla asukasilloissa tammi-helmikuussa. Kunkin alueen asukkaat tekevät asukasilloissa itse ehdotuksen toimintarahojen jakamisesta omalle alueelleen. Oulun kaupungin lähidemokratiatoimikunta tekee lopullisen päätöksen toimintarahojen myöntämisestä.

 

 

Yhteistyöterveisin, Tuula

 

Tuula Hautamäki

Kuntalaisvaikuttamisen koordinaattori

Vanhusneuvoston sihteeri

Oulun kaupunki

Sivistys- ja kulttuuripalvelut

Kuntalaisvaikuttaminen ja Yhteisötoiminta

puh. Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin