ProOulunsalo

ePalveluikkuna

Ikäihmisten kuljetuspalvelua voi hakea nyt netissä

 

Tiedote 15.8.2018 / Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut

 

Ikäihmisten kuljetuspalvelua voi hakea nyt netissä

 

Oululaiset ikäihmiset ja muut erityistä tukea tarvitsevat voivat hakea nyt sosiaalihuoltolain mukaista liikkumista tukevaa palvelua, kuten kuljetuspalvelua sähköisesti.

Sähköisen Omapalvelu-järjestelmän kautta voi toimittaa myös hakemuksen liitteitä ja asioida oman sosiaaliohjaajan, sosiaalityöntekijän tai muun työntekijän kanssa. Järjestelmään kirjautumiseen tarvitaan pankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Palvelua haetaan kaupungin nettisivujen osoitteen kautta. Sosiaalihuoltolain mukaista liikkumista tukevaa palvelua voivat saada kuntalaiset, joiden liikkuminen on heikentynyt ikääntymisen tai muun syyn takia niin, ettei yleisten kulkuneuvojen kuten bussien tai Onni-palveluliikenteen käyttö onnistu. Palvelu kohdennetaan erityisesti pienituloisille ja sen myöntämisessä käytetään harkintaa.

Asiakkaat voivat myös valtuuttaa toisen henkilön asioimaan puolestaan. Valtuutus puolesta-asiointiin tehdään kirjallisena ja se toimitetaan palveluohjaukseen.

Hakemusten sähköistäminen on osa sosiaali- ja terveyspalveluiden digitalisointia, jolla pyritään entistä sujuvampaan asiakkaan asioiden hoitoon. Myös paperihakemuksen toimittaminen on edelleen mahdollista.

 

Lisätietoja

Palvelusta: palveluesimies Anne-Mari Risteli p. 044 703 6472,
Järjestelmästä: tietojärjestelmäasiantuntija Eve Moilanen p. 044 703 6343,

 

--------

  

Viestin välitti

 

Tuula Hautamäki

Kuntalaisvaikuttamisen koordinaattori

Höyhtyän, Korvensuoran, Oulunsalon, Maikkulan ja Hiukkavaara-Sanginsuun suuralueet

Yhteisötalo Aleksinkulma

Vanhusneuvoston sihteeri

Oulun kaupunki

Sivistys- ja kulttuuripalvelut

Kuntalaisvaikuttaminen ja Yhteisötoiminta

puh. 044-703 1679

 Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin