ProOulunsalo

ePalveluikkuna

Oulunsalon Metsästysyhdistys ry

Yhdistyksemme toimintaan pääsee mukaan joko vuokraamalla riistamaata alueeltamme tai osallistumalla riistanhoitoon ja talkoisiin. Yhdistys myöntää jäsenyyden vuokrattavia riistamaita vastaan, mutta riistanhoidolla voi ansaita metsästysoikeuden Oulunsalon Metsästysyhdistyksen alueille.

Metsästysoikeutta haettaessa edellytys on, että hakija asuu Oulunsalon kunnan alueella ja osallistuu aktiivisesti yhteisiin talkoisiin. Erilaisia talkoita järjestetään ympäri vuoden, seuraavat talkoot selviävät riistanhoitojaoston vetäjältä. Keväisin talkoillaan Takkajärven mökki kesäkuntoon, alkukesästä kylvetään riistapellot, keskikesä kasvatetaan fasaaneista, loppukesästä suoritetaan riistakolmiolaskennat sekä ehostetaan ranta-alueita, syksyllä säkitetään jyviä ja talvella huolehditaan pienriistan lisäruokinnasta.

 

Metsästysoikeushakemukset osoitetaan johtokunnalle. Hakemukset käsitellään kokouksissa, joita pidetään noin kahden kuukauden välein. Johtokunta edellyttää hakemuksiin riistanhoitojaoston kannanoton hakijan osallistumisista talkootoimintaan.

 

Maanvuokrauksessa ole yhteydessä joko puheenjohtajaan tai sihteeriin, heidän yhteystietonsa löydät yhteystiedot-välilehdeltä.

Talkoiden osalta ole yhteydessä riistanhoitojaoston vetäjään Olli Heliniin puh. 050 378 9966 tai sihteeriin.

 


Lue lisää  

 

Jouko Moilanen  

 

 

--

 

Uula Hosionaho, toiminnanohjaaja

0407242105

Yhteystiedot

 Peuhuntie

90460 Oulunsalo

 

Harri Sarkkinen, siht.

Puhelin 040-5891778

Variksenmarjatie 4

90800 OULU

 

  Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin