:

ProOulunsalo

ePalveluikkuna

Oulunsalon Vasama ry

Otteita Oulunsalon Vasama ry:n verkkosivuilta:


"Oulunsalon Vasama on vuonna 1910 perustettu urheiluseura, jonka lajivalikoimaan kuuluvat lentopallo, pesäpallo, suunnistus ja hiihto. OsVa on vanhin ja suurin oulunsalolainen urheiluseura. Seurassa on mukana yli 1300 jäsentä.


Lentopallojaosto

Lentopallojaosto on Oulunsalon Vasama ry:n alainen liikuntatoimintaa harjoittava lajijaosto, jonka liikuntalajeja ovat Lentopallo ja Beach Volley.
Lentopallojaosto kehittää mahdollisimman laadukasta ja monipuolista harraste- ja kilpailutoimintaa kaikenikäisille alle kouluikäisistä lapsista lähtien nuoriin, aikuisiin ja veteraaneihin asti. Lentopallojaosto on Lentopalloliiton Sinettiseura, joten toimintamme pääpaino on nuorisotoiminnassa.


Lentopallojaoston pj. Jorma Rajala 

Suunnistusjaosto

Toimintamme perustuu harraste- ja nuorisuunnistukseen. Olemme saaneet mukavan määrän junioreita toimintaamme vuosittain pidetyn suunnistuskoulun ansiosta. Näille junnuille haluamme tarjota mukavia hetkiä luonnossa, suunnistuksen ja mun liikunnan parissa.

Tulevaisuuden tavoitteemme on kehittää toimintaa entistä paremmin junioreita ja heidän vanhempiaan palvelevaksi toiminnaksi.


Suunnistusjaoston pj. Sami Alitalo  

Pesäpallojaosto

Oletko 6-13 –vuotias vailla mukavaa harrastusta kesäksi? Haluatko saada uusia kavereita ja oppia pelaamaan pesäpalloa? Tervetuloa Oulunsalon Vasaman järjestämään pesiskouluun!

Pesiskoululaisella on hyvä olla oma räpylä, juomapullo ja kypärä (esim. pyöräily) sekä liikuntaan soveltuvat vaatteet.  Seuralta löytyy kuitenkin muutamia räpylöitä tarpeen tullen. Muut pesisvarusteet tulevat seuran puolesta. Pesiskoulun opettajina toimivat seuran junioreista ja pelaajista koostuva reipas ja osaava valmennusryhmä".


Tule pesiskouluun

Pesäpallojaoston pj. Anu Silfverhuth

Sähköpostiosoitteet:
 


Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin