:

ProOulunsalo

ePalveluikkuna

'Saloilan' -päiväkoti

Ote Saloilan päiväkodin verkkosivuilta:

 

”Noudatamme toiminnassamme valtakunnallista ja Oulun kaupungin   

Päiväkotimme toiminta pohjautuu luontoon ja luontokasvatukseen "Luonto ei tarvitse meitä, mutta me tarvitsemme luontoa".

Teemme lasten kanssa retkiä luontoon, koemme seikkailuja ja keräämme uusia kokemuksia sekä elämyksiä. Opetamme lapsille luonnonsuojelua Metsämörrin avulla. Henkilökunnasta osa on kouluttautunut Metsämörriohjaajiksi. Retkillä kerätään luonnonmateriaalia kädentöitä ja askarteluja varten. Luonto on osa oppimisympäristöämme.

 

Meillä lapsi saa kasvaa turvallisessa, kodinomaisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Lapsi saa kehittyä omaksi arvokkaaksi yksilöksi. Luonto ja luontokasvatus ovat osa arkeamme ja jokainen päivä on lapselle uusi seikkailu.

 

Lapsia kuuntelemalla ja havainnoimalla poimimme lapsia sillä hetkellä kiinnostavia ilmiöitä ja asioita lasten omasta kulttuurista, joita hyödynnämme kulttuurikasvatuksessa.

 

Tutustumme lähialueen historiaan (esim. pienoismallit kirjastossa ja kunnantalolla sekä Oulunsalon museo). Teemme yhteistyötä mm. kirjaston (kirjastoauto ja taidenäyttelyt), Oulun taidemuseon (kiertävät taidenäyttelyt), Alaköökin sekä lähipäiväkotien kanssa (mm. yhteiset liikuntatapahtumat ja konsertit)".

 

Lue lisää ja yhteystiedot 

                                             

Päivi Lammela (Päiväkodin johtaja)

 Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin