:

ProOulunsalo

ePalveluikkuna

Päiväkoti Niemenranta

Ote Niemenrannan päiväkodin verkkosivuilta:

 

"Niemenrannan päiväkoti on Oulun kaupungin päiväkoti, joka on rakennettu 2012 Oulunsalon Niemenrantaan. Päiväkotimme on osa Niemenrantataloa, jossa on myös alakoulu alueen koululaisille.

 

Päiväkodissamme on 5 kokopäivähoidon lapsiryhmää – sisältäen myös esiopetuksen. Päiväkodissamme toimii avoimen varhaiskasvatuksen ryhmiä; yksi kahden kerran kerhoryhmä, neljä kolmen kerran kerhoryhmää ja yksi perheryhmä. Päiväkotimme varhaiskasvatuksen piirissä on noin 100 lasta ja avoimen varhaiskasvatuksen kerhoryhmissä noin 70 lasta.

 

Päiväkodin lapset ja aikuiset toteuttivat taideprojektin yhteistyössä taiteilija Sanna Koiviston kanssa. Lasten käden jäljet ovat pysyvästi osa päiväkotimme ilmettä päiväkodin aulatiloissa.
 

Päiväkodissamme monipuoliset leikki- ja liikuntavälineet ovat ahkerasti lasten käytössä ja tarjoamme lapsille mahdollisuuksia liikkua, leikkiä, tutkia sekä toimia luovasti ja iloisesti päiväkodin arjessa. Meillä arkeen kuuluu monipuolista ohjattua ja vapaata liikuntaa kaikkina vuodenaikoina, sisällä ja ulkona".

 

 Lue lisää ja yhteystiedot  

                                                                    

Sari Mursu  (päiväkodin johtaja)Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin