:

ProOulunsalo

ePalveluikkuna

Niemenrannan - Salonpään koulu

Ote Oulun kaupungin Niemenrannan/Salonpään koulun verkkosivuilta:

 

"Niemenrannan koulu on uusi ja moderni koulu, joka avasi ovensa 13.8.2012 uusille oppilailleen. Koulussa on luokkia eskareista kuudenteen luokkaan, n. 300 oppilasta. Niemenrannan koulussa tullaan painottamaan normaalien oppiaineiden lisäksi hyviä tieto- ja viestintätaitoja sekä liikuntaa. 

 

Salonpään koulussa opiskelee tällä hetkellä 160 oppilasta. Koulumme sijaitsee Oulunsalossa Varjakan kyläkeskuksessa, noin 7 km Oulunsalon kirkonkylältä Hailuodon suuntaan. Hailuodon lautan lähtösatamaan koulultamme on 5 km. 

 

Koulumme koostuu kahdesta rakennuksesta; puupuolesta, jonka ensimmäinen osa on rakennettu 1917 ja kivipuolesta, jonka rakennusvuosi on 1971. Kivipuolta laajennettiin vuonna 1991 ja viimeisen kerran vuonna 2007. 

 

Koulumme sijaitsee yhden vilkkaimman lintujen muuttoreitin varrella, joten keväisin ja syksyisin voi koulun pihallakin bongata lukuisan määrän muuttolintuja. Reilun kilometrin päässä on vilkas muuttolintujen levähdyspaikka Akion lahti, jossa mekin keväisin käymme lintuja tarkkailemassa".

 

Lue lisää

 

Yhteystiedot

Pirjo Konttinen (rehtori)

 Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin