ProOulunsalo

ePalveluikkuna

'Kuovit' Päiväkoti 

Ote Päiväkoti kuovit verkkosivuilta:

 

"Päiväkotimme sijaitsee Oulunsalon keskustassa kahdessa eri osoitteessa. Meillä on kodinomainen sisustus ja mukavia pieniä leikkihuoneita sekä liikkumaan innostava virikkeellinen ympäristö.

Monipuoliset ja houkuttelevat välineet ovat vapaasti lasten käytössä ja sallimme lasten liikkua iloisesti päiväkodin arjessa. Meillä arkeen kuuluu monipuolista ohjattua ja vapaata liikuntaa kaikkina vuodenaikoina, sisällä ja ulkona.

Lähiympäristömme tarjoaa oivallisia mahdollisuuksia sekä retkeilyyn, että luonnossa leikkimiseen ja luonnon tutkimiseen.

 

Päiväkotimme toimintaa ohjaavat arvot olemme työstäneet yhdessä vanhempien kanssa, toimimalla niiden mukaisesti on jokaisella lapsella turvallinen olo – kun aina löytyy aikuiselta lämmin sylikolo.

·         TURVALLISUUS

·         KIIREETTÖMYYS

·         KODINOMAISUUS

·         VÄLITTÄMINEN

Päiväkotimme varhaiskasvatuksen toiminta-ajatuksen mukaisesti haluamme toimia lämpimästi lähellä lasta, lapsen iän ja tarpeet huomioiden.

Tarjoamme lapselle hoitoa, kasvatusta ja opetusta lapsiryhmässä yhdessä leikkien ja liikkuen, uusia taitoja oppien, pyrimme huomioimaan jokaisen lapsen oman lapsuuden polun".

 

Lue lisää ja yhteystiedot

 

 Päivi Lammela (Päiväkodin johtaja)

                                                                  

Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin