:

ProOulunsalo

ePalveluikkuna

Oulunsalon Eläkeläiset ry

Yhdistys on perustettu v.1985 ja kokoontunut Kylätalolla (työväentalo) Helasentie 13 keskiviikkoisin klo. 11:00 - 13:00 perustamisestaan saakka. Mukana on edelleen muutama perustajajäsen. 

 

Yhdistys on syntynyt alueen ikäihmisten tarpeesta löytää mielekästä tekemistä ja yhdessäoloa.  Keskiviikkoisin kerhon ohjelmaan kuuluu kahvittelua, yhteislaulua, bingon peluuta, tietovisa, jumppa-hetkiä ja muuta mukavaa toimintaa. Kerran kuukaudessa tarjoamme lämpimän aterian edulliseen hintaan. Teatteri- ja kylpylämatkoja teemme useita vuoden aikana. 

 

Keväällä pidämme Kylätalon pihalla ja läheisellä kuntoradalla ulkoilutapahtuman. Kesätapahtuma Varjakan kartanossa ja Joulumyyjäiset kuuluvat perinteisesti kerhon ohjelmaan. Vierailut ja avustaminen tarvittaessa yksin asuvien yksinäisten ikäihmisten luona on yksi tapa muistaa heitä, jotka eivät pääse kerhoon.

 

Vierailijat ovat aina tervetulleita kerhoomme tuomaan ajankohtaista tietoa elämän eri aloilta tai vain seurustelemaan kanssamme. Uudet jäsenet tuovat jatkuvuutta ja uusia ajatuksia kerhon toimintaan ja toivotamme heidät tervetulleiksi joukkomme. Yhdessä tehden toisiamme tukien, teemme arjesta paremman elää ikäihmiselle ja on kerhon kantavana ajatuksena. 

 

Kylätalossa on noin 80 hengen juhlasali ja hyvin toimiva keittiö sekä iso eteisaula ja kaksi wc :tä. Vuokraamme tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin. Puh.: 044 5209 288 tai sähköposti: 

.  

 

Lue lisää 

 

Yhteystiedot;


Pj. Markku Kaltio, puh. 0449885392

Niemenväli 5 

90470 VARJAKKA

Sähköposti; 

 

Sihteeri Silja Pulkkinen, puh. 0440405190

 

Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin