:

ProOulunsalo

ePalveluikkuna

Avustukset haettavissa vähävaraisten ja työttömien jouluruokailuja varten 22.11. mennessä.

Oulun kaupunginhallitus on varannut budjetissaan vähävaraisten ja työttömien jouluruokailuja varten 10 000 euroa. Jouluruokailuihin varattua rahaa voivat hakea rekisteröityneet asukas- ja kyläyhdistykset sekä seurakunnat Oulun alueella.

 

Jouluruokailut voivat olla erilaisia eri alueilla, mutta niiden kohderyhmänä ovat vähävaraiset ja työttömät. Avustusta myönnetään ainoastaan tapahtumassa jaettavan lämpimän jouluruuan kustannuksiin. Käytettävissä oleva raha pyritään jakamaan mahdollisimman tasapuolisesti eri alueiden kesken. 

 

Hakijoiden tulee ilmoittaa perjantaihin 22.11. mennessä, minkälaisia jouluruokailuja he aikovat järjestää työttömille ja vähävaraisille. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää sähköpostilla kuntalaisvaikuttamisen koordinaattori Hennamari Toiviaiselle osoitteeseen .

 

Sähköpostihakemuksessa tulee olla seuraavat tiedot:

1. millaisen tilaisuuden järjestätte?

2. yksin vai yhdessä jonkun toisen tahon kanssa?

3. missä ja milloin?

4. arvio osallistujien määrästä?

5. mitä tarjoatte?

6. tapahtuman kustannukset ja haettu avustussumma?

7. jos teille ei myönnetä avustusta täysimääräisenä, onko teillä mahdollisuus järjestää jouluruokailu siitä huolimatta?

 

Hakijoille ilmoitetaan viikolla 48 mahdollinen myönnetty avustussumma sekä avustuksen laskutusosoite. Avustuksen laskutus on toimitettava vuoden 2019 loppuun mennessä. Jos laskutusta ei ole toimitettu vuoden 2019 loppuun mennessä, järjestäjä vastaa itse ruokailusta muodostuneista kustannuksista. 

 

Kaikkien avustusta saaneiden tulee raportoida avustuksen käytöstä, tapahtuman kulusta sekä osallistujamäärästä vuoden 2019 loppuun mennessä. Raportointi toimitetaan samaan osoitteeseen kuin avustushakemuksetkin:.Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin