:

ProOulunsalo

ePalveluikkuna

YHTEISTOIMINNAN ALUEELLINEN TOIMINTARAHA

YHTEISÖTOIMINNAN ALUEELLINEN TOIMINTARAHA

 

Oulun kaupungin Kuntalaisvaikuttaminen ja yhteisötoiminta koordinoi toimintarahaa, joka on tarkoitettu Oulun kaupungissa tapahtuvaan alueellisen asukastoiminnan tukemiseen. Esitykset toimintarahan jakamisesta alueen toimijoille tehdään kunkin alueen asukasillassa. Päätökset toimintarahan myöntämisestä tekee lähidemokratiatoimikunta.

 

Toimintarahaa voivat hakea alueen toimintaan osallistuvat voittoa tavoittelemattomat yhdistykset ja yhteisöt (esim. vanhempaintoimikunnat, asukasryhmät). Toimintarahaa haetaan sen alueen asukasilloissa, jonka alueella yhdistys pääasiassa toimii.  löytyvät tästä:

 

Toimintaraha vuodelle 2020 on haettavissa 1.–29.11.2019 klo 15.30 välisenä aikana. Määräajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei käsitellä.

 

Hakemukset toimitetaan osoitteeseen: Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki,  PL 71, käyntiosoite: Kansankatu 55 A. Kuoreen merkintä: Yhteisötoiminnan avustukset. Hakemuksen voi toimittaa myös sähköpostilla osoitteeseen: kirjaamo(at) (viestikenttään maininta Yhteisötoiminnan avustukset).

 

 

 

YsYHTEISTOIMINNAN ALUEELLINEN TOIMINTARAHAtävällisin terveisin

 

Heli Metsävirta

 

Kuntalaisvaikuttamisen koordinaattori

Vanhusneuvoston asiantuntijasihteeri

 

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut

Kuntalaisvaikuttaminen ja yhteisötoiminta

 

p. 040 3580675

 

 

 

 Lions Club Oulunsalo ry
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin